Câini Îmbrăcați
Câinii îmbrăcați ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, hot dog, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Câini de stradă de inspirație Thailandeză: Hot Dog la grătar cu usturoi Peanutty, ghimbir și salată de coriandru, Fripturi Îmbrăcate, și Îmbrăcat-Up Cornish Găină.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea.
Tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă laptele până se umezește.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați de 10-12 ori.
Rulați într-un 13-in. cerc.
Se unge cu unt; se presară brânză și pătrunjel.
Așezați hot dog - urile la capătul larg al panelor și înfășurați-le.
Așezați pe o foaie de copt unsă cu punctul în jos.
Se coace la 425 la 25 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz
Hot dog în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, Gewurztraminer și vin de culoare roșie. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Forge cells Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Beciuri Classique Riesling]()
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.