Câini Tempura

Câini Tempura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați câinii Tempura. Această rețetă servește 12. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați hot dog-uri din carne de vită, apă rece ca gheața, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tempura Donburi - Tendon-Bol De Orez Tempura, Câini de stradă de inspirație Thailandeză: Hot Dog la grătar cu usturoi Peanutty, ghimbir și salată de coriandru, și Tempura.

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Vin Roz

Riesling, Gewurztraminer și vinul rossimbrox sunt alegeri excelente pentru Hot Dog. Un Gew Arrabrztraminer va fi grozav cu hot dog-ul dvs. de bază în stil New York, cu muștar și varză murată. Pentru un câine în stil Chicago, cu murături acre și ardei iute, ați putea opta pentru un Riesling crocant. Indiferent de topping-urile dvs., un rosul roșu uscat funcționează aproape întotdeauna. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista