Câini De Porumb Pentru Micul Dejun
Câini de porumb mic dejun ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.6 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 14. O porție conține 379 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de făină, sirop de arțar, legături de cârnați pentru micul dejun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mic Dejun Cârnați Câini De Porumb, Mini câini de porumb Jalapeno și mușcături de câine de porumb {fără gluten}, și Pui De Porumb (Câini De Porumb) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți o grătar peste o foaie de copt; pune deoparte.Gatiti carnatii conform instructiunilor pachetului.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu un prosop de hârtie și lăsați-o deoparte să se răcească.
Turnați uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu.
Se încălzește la foc mediu-mare până când temperatura ajunge la 360 buc.F pe un termometru pentru prăjit/bomboane.Între timp, introduceți un băț de ambarcațiuni pe lungime în fiecare cârnați (încercați să mențineți bățul aliniat în centrul cârnaților), lăsând aproximativ 2 inci din băț expus în partea de jos; pune deoparte.Când uleiul este aproape gata (aproximativ 325 litri f), amestecați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron mediu.
Bateți laptele, ouăle, siropul de arțar și zahărul împreună într-un castron mare până când se combină și zahărul s-a dizolvat.
Adăugați amestecul de făină de porumb în amestecul de lapte și amestecați cu o spatulă de cauciuc doar până se formează un aluat neted.
Se toarnă o parte din aluat într-un recipient înalt și îngust sau pahar de băut, lăsând 1 inch de cameră în partea de sus.Când uleiul este gata, înmuiați uniform un cârnați în paharul de aluat ținând bățul și rotind cârnații după cum este necesar până când este complet acoperit cu aluat. Puneți imediat în uleiul fierbinte. Repetați cu încă 3 cârnați. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați câinii de porumb pentru micul dejun pe grătarul de pe foaia de copt și introduceți-l în cuptor.Repetați cu cârnații rămași, lucrând cu 4 la un moment dat, reumplând paharul cu aluat după cum este necesar și lăsând uleiul să revină la 360 km f între fiecare lot. (Când ajungeți la ultimele cârnați, poate fi necesar să înclinați paharul lateral în timp ce rotiți cârnații pentru a le acoperi uniform cu aluat.)
Serviți imediat cu sirop de arțar pentru scufundare.