Cuscusul lui Kyle Bailey de la zero
Cuscusul lui Kyle Bailey de la zero ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 854 calorii, 30g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, apă, sare pentru a condimenta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Încercați Mini Bailey ' s Chocolate Cheesecakes cu frisca lui Bailey, Lemon-pui de pui cu Kyle MacLachlan, și Tortul lui Bailey pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, adăugați o ceașcă de grâu, un vârf de sare și câteva picături de apă.
Se amestecă cu vârful degetelor în mișcare circulară până se formează bile mici.
Stropiți mai multă apă după cum este necesar.
Mutați amestecul în tamis (sau cernere cu tambur sau dispozitiv similar de cernere cu plasă fină) pentru a îndepărta grișul fin.
Rezervați cuscusul mai mare într-un alt castron.
Adăugați praful fin de semolă înapoi în vasul de amestecare și repetați pasul 1 până când nu mai rămâne semolă.
Alege piesele mari. Într-un cuscousier (sau coș cu aburi) prevăzut cu pânză de brânză, adăugați 1 băț de scorțișoară, 2 foi de dafin și 2 linguri de sare în apă. Aduceți la fierbere.
Abur cuscus timp de 5 până la 10 minute.
Condimentează cu ulei de măsline și abur încă 5 până la 10 minute.