Cuscus și pește într-o pungă

Cuscus și pește într-o pungă
Cuscusul și peștele într-o pungă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 166g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 1270 calorii. Pentru $21.47 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 66 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lămâie, eglefin, nuci de pin și mărar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește Într-O Pungă, Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus), și Pește mediteranean și cuscus.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndoiți o foaie mare de folie sau hârtie de copt în jumătate și pliați bine o parte pentru a sigila. Radeți coaja de lămâie și amestecați cu cuscusul, nucile de pin, dovlecelul și mărarul. Condimentați bine, apoi introduceți vârful în punga deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Tăiați lămâia în jumătate, apoi tăiați 2 felii subțiri dintr-o jumătate. Sucați cealaltă jumătate și adăugați sucul în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4
Așezați eglefinul deasupra cuscusului, acoperiți cu feliile de lămâie, apoi turnați cu grijă peste bulionul de lămâie. Îndoiți bine părțile deschise rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
EglefinEglefin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Coaceți timp de 20-25 de minute, în funcție de cât de gros este peștele dvs., până când peștele este gătit și cuscusul este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Revista