Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce)

Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce)
Cuscusul Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce) este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 671 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pătrunjel cu frunze plate, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Bulion cu clătite (Crespelle en Brodo), Supă De Pește Zuppa Di Pesce, și Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa și gătiți-o până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul și câteva ciupituri de peperoncino și gătiți până când ceapa este translucidă și usturoiul este auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați roșiile și țelina și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt moi și moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Așezați peștele și amestecați pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați concentratul de roșii, pătrunjelul, scorțișoara și frunzele de dafin și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu apă, se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe neacoperit timp de 30 de minute.Se strecoară stocul printr-o sită, presând toate sucurile. Aruncați solidele și transferați bulionul într-o tigaie cu sos curat. Ar trebui să existe 4 sau 5 căni de bulion; amestecați în apă dacă este necesar. Gustați pentru condimentare și reglați după cum este necesar. Caver și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De RoșiiConcentrat De Roșii
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Așezați cuscusul într-un castron mare și larg de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se toarnă 3 căni de bulion peste el, se amestecă cu o furculiță și se acoperă bine cu folie de aluminiu. Înfășurați într-un prosop de bucătărie și lăsați să stea 30 de minute până la 1 oră.Chiar înainte de servire, pufniți graonii. Reîncălziți bulionul rămas și serviți pe lateral. Completați cu calamari prăjiți opțional, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista