Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce)
Cuscusul Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce) este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 671 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pătrunjel cu frunze plate, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Bulion cu clătite (Crespelle en Brodo), Supă De Pește Zuppa Di Pesce, și Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa și gătiți-o până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și câteva ciupituri de peperoncino și gătiți până când ceapa este translucidă și usturoiul este auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați roșiile și țelina și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt moi și moale, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
5
Așezați peștele și amestecați pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Adăugați concentratul de roșii, pătrunjelul, scorțișoara și frunzele de dafin și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu apă, se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe neacoperit timp de 30 de minute.Se strecoară stocul printr-o sită, presând toate sucurile. Aruncați solidele și transferați bulionul într-o tigaie cu sos curat. Ar trebui să existe 4 sau 5 căni de bulion; amestecați în apă dacă este necesar. Gustați pentru condimentare și reglați după cum este necesar. Caver și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Roșii
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
7
Așezați cuscusul într-un castron mare și larg de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă 3 căni de bulion peste el, se amestecă cu o furculiță și se acoperă bine cu folie de aluminiu. Înfășurați într-un prosop de bucătărie și lăsați să stea 30 de minute până la 1 oră.Chiar înainte de servire, pufniți graonii. Reîncălziți bulionul rămas și serviți pe lateral. Completați cu calamari prăjiți opțional, dacă doriți.