Cuscus Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce)
Cuscusul Sicilian cu bulion de pește (cuscus con brodo di pesce) este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 671 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pătrunjel cu frunze plate, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Bulion cu clătite (Crespelle en Brodo), Supă De Pește Zuppa Di Pesce, și Gran Fritto di Pesce (prăjit mixt de pește) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți cuscusul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu-mic, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți-o până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și câteva ciupituri de peperoncino și gătiți până când ceapa este translucidă și usturoiul este auriu, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și țelina și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt moi și moale, aproximativ 20 de minute.
Așezați peștele și amestecați pentru a acoperi cu sosul.
Adăugați concentratul de roșii, pătrunjelul, scorțișoara și frunzele de dafin și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu apă, se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe neacoperit timp de 30 de minute.Se strecoară stocul printr-o sită, presând toate sucurile. Aruncați solidele și transferați bulionul într-o tigaie cu sos curat. Ar trebui să existe 4 sau 5 căni de bulion; amestecați în apă dacă este necesar. Gustați pentru condimentare și reglați după cum este necesar. Caver și păstrați cald.
Așezați cuscusul într-un castron mare și larg de servire.
Se toarnă 3 căni de bulion peste el, se amestecă cu o furculiță și se acoperă bine cu folie de aluminiu. Înfășurați într-un prosop de bucătărie și lăsați să stea 30 de minute până la 1 oră.Chiar înainte de servire, pufniți graonii. Reîncălziți bulionul rămas și serviți pe lateral. Completați cu calamari prăjiți opțional, dacă doriți.