Cuscusul Lemony cu spanac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 254 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac ușor, cuscus, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cuscus Cu Lămâie, Salată De Cuscus Cu Lămâie, și Cuscus De Șofran Lemony.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, gătiți ardeiul gras, ceapa, țelina, uleiul și sucul de lămâie la foc mediu aproximativ 4 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Suc De Lămâie
Legume
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
3
Se încălzește până la fierbere. Se amestecă cuscusul, spanacul, coaja de lămâie și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Cuscus
Spanac
Piper
4
Se ia de pe foc. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Descoperi; puf cu furculiță.