Cuscus la cuptor cu dovlecei de vară și ierburi

Cuscus la cuptor cu dovlecei de vară și ierburi
Cuscusul la cuptor cu dovlecei de vară și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 142 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cuscus, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Squash picant de vară cu ierburi, Supă de dovlecei de vară cu ierburi proaspete, și Dovlecei de vară galbeni și verzi cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți 1 cană de bulion de pui la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul nefiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CuscusCuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați dovlecei, ceapă, busuioc, oregano și usturoi; saut 3 minute sau până când dovlecelul este fraged. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Suc De FructeSuc De Fructe
BusuiocBusuioc
6
Combinați fontina și Parmigiano-Reggiano; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Brânză FontinaBrânză Fontina
7
Combinați cuscusul, amestecul de dovlecei și jumătate din amestecul de brânză într-un castron mare; se amestecă bulionul de pui rămas, înlocuitorul de ou, sarea și piperul. Puneți amestecul într-un vas de copt de 8 x 8 inci ușor acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu amestecul de brânză rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
Supă De PuiSupă De Pui
Spray De GătitSpray De Gătit
CuscusCuscus
BrânzăBrânză
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
8
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista