Cuscus la cuptor cu dovlecei de vară și ierburi
Cuscusul la cuptor cu dovlecei de vară și ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 142 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, cuscus, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Squash picant de vară cu ierburi, Supă de dovlecei de vară cu ierburi proaspete, și Dovlecei de vară galbeni și verzi cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aduceți 1 cană de bulion de pui la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul nefiert.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați dovlecei, ceapă, busuioc, oregano și usturoi; saut 3 minute sau până când dovlecelul este fraged. Pune deoparte.
Combinați fontina și Parmigiano-Reggiano; pus deoparte.
Combinați cuscusul, amestecul de dovlecei și jumătate din amestecul de brânză într-un castron mare; se amestecă bulionul de pui rămas, înlocuitorul de ou, sarea și piperul. Puneți amestecul într-un vas de copt de 8 x 8 inci ușor acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu amestecul de brânză rămas.
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până devin aurii.