Cuscusul israelian cu țelină, Scallions și afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 219 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, pătrunjel, coajă de portocală de sânge și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cuscus israelian cu mere, afine și ierburi, Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), și Salată De Cartofi Cu Țelină Și Scallions.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Umpleți o cratiță medie cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați frunzele de dafin, usturoiul zdrobit și coaja. Sareți apa cu generozitate și aduceți-o la fierbere la foc mediu-mare. Când fierbe, adăugați cuscusul. Gatiti pana la fiert, 7 pana la 8 minute, apoi scurgeti. Aruncați frunzele de dafin, usturoiul și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cuscus
Usturoi
Apă
Sare
4
Între timp, într-un castron mare, aruncați împreună usturoiul tocat, merisoarele, oțetul, albușurile de scallion și țelina. Se condimentează cu sare și se lasă să stea 20 de minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Ceapa Verde
Oțet
țelină
Usturoi
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă cuscusul, pătrunjelul și verdeața de scallion.