Cuscus Edamame

Cuscus Edamame
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul Edamame. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 171 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pătrunjel, suc de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Salată de cuscus de pui și Edamame, Sănătos și delicios: cuscus cu naut, roșii și Edamame, și Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă și sare la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați edamame și gătiți 30 de secunde. Se amestecă cuscusul și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Scoateți amestecul de pe foc, acoperiți-l bine cu un capac sau folie de aluminiu și lăsați-l să stea 5 minute. Puf cu o furculiță înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista