Cuscus De Mango
Cuscusul de Mango este un fără lactate garnitură. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 431 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci de macadamia, mentă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mango-ton smucit cu cuscus de Mango, Cuscus De Mango, și Mousse De Mango Cu Cuscus.
Instrucțiuni
Așezați nucile de macadamia într-un strat uniform într-o tigaie superficială.
Se coace la 350 timp de 10 minute sau până se prăjește ușor, amestecând ocazional.
Între timp, bulionul cu microunde și nectarul de mango într-un castron de dimensiuni medii, sigur pentru cuptorul cu microunde, la 3 până la 5 minute sau până când amestecul începe să fiarbă.
Așezați cuscusul și mango uscat într-un castron mare și amestecați amestecul de bulion. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați nucile de macadamia prăjite, coaja de var și următoarele 3 ingrediente.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* 1/4 cană de nuci sau migdale tocate pot fi înlocuite.
Notă: reîncălziți cuscusul rămas în cuptorul cu microunde, amestecând o cantitate mică de bulion de pui fără grăsimi cu conținut scăzut de sodiu, după cum este necesar pentru a se umezi.