Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul de legume Tunisian de 25 de Minute. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 352 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de roșii Rome, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Salată De Cuscus Tunisian Cu Cârnați La Grătar, Curcan condimentat Tunisian cu cuscus de usturoi și sos Harissa, și Salsa Vegetală Tunisiană.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați ceapa, dovleceii, dovleceii galbeni și morcovul în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie și să devină translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeii roșii și galbeni și ciupercile; gatiti inca 3 minute. Legumele ar trebui să fie în continuare ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Suc De Fructe Galben
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se toarnă bulionul de legume și se condimentează cu boia, cardamom, sare și coriandru. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura la minim. Se amestecă năutul și roșiile. Se toarnă încet cuscusul; se amestecă. Acoperiți vasul imediat și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Cuscusul ar fi trebuit să absoarbă aproximativ jumătate din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
5
Serviți la puțin mai cald decât temperatura camerei.
6
Garnisiți cu coajă de portocală și brânză rasă, boia și migdale.