Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul de legume Tunisian de 25 de Minute. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 352 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de roșii Rome, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Salată De Cuscus Tunisian Cu Cârnați La Grătar, Curcan condimentat Tunisian cu cuscus de usturoi și sos Harissa, și Salsa Vegetală Tunisiană.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați ceapa, dovleceii, dovleceii galbeni și morcovul în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie și să devină translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeii roșii și galbeni și ciupercile; gatiti inca 3 minute. Legumele ar trebui să fie în continuare ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Suc De Fructe Galben
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă bulionul de legume și se condimentează cu boia, cardamom, sare și coriandru. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura la minim. Se amestecă năutul și roșiile. Se toarnă încet cuscusul; se amestecă. Acoperiți vasul imediat și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Kg Tortillas De Maíz
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Cuscusul ar fi trebuit să absoarbă aproximativ jumătate din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
5
Serviți la puțin mai cald decât temperatura camerei.
6
Garnisiți cu coajă de portocală și brânză rasă, boia și migdale.