Cuscus De Legume Tunisian De 25 De Minute

Cuscus De Legume Tunisian De 25 De Minute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul de legume Tunisian de 25 de Minute. Această rețetă vegană servește 6 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 352 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de roșii Rome, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Salată De Cuscus Tunisian Cu Cârnați La Grătar, Curcan condimentat Tunisian cu cuscus de usturoi și sos Harissa, și Salsa Vegetală Tunisiană.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați ceapa, dovleceii, dovleceii galbeni și morcovul în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie și să devină translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeii roșii și galbeni și ciupercile; gatiti inca 3 minute. Legumele ar trebui să fie în continuare ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se toarnă bulionul de legume și se condimentează cu boia, cardamom, sare și coriandru. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura la minim. Se amestecă năutul și roșiile. Se toarnă încet cuscusul; se amestecă. Acoperiți vasul imediat și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Lăsați să stea, acoperit, timp de 5 minute. Puf de cuscus cu o furculiță. Cuscusul ar fi trebuit să absoarbă aproximativ jumătate din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
5
Serviți la puțin mai cald decât temperatura camerei.
6
Garnisiți cu coajă de portocală și brânză rasă, boia și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista