Cuscus Curry Indian cu Broccoli și Edamame

Cuscusul Curry indian cu Broccoli și Edamame ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 419 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, sare de mare, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ broccoli curry, broccoli se amestecă fry (indian ), Edamame Crocant Cu Condimente Indiene, și Salată de cuscus de pui și Edamame.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de legume la fiert într-o cratiță.
Adăugați cuscusul și reduceți focul la mediu; fierbeți până când bulionul este absorbit și cuscusul este fraged, aproximativ 10 minute. Puf cu o furculiță.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați semințe de ajowan.
Când semințele încep să pulverizeze, amestecați usturoiul și reduceți căldura la mediu.
Se amestecă curcuma, pudra de curry, pudra de hing, pudra de chili și scorțișoara în amestecul de usturoi până când usturoiul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Gatiti si amestecati edamame si broccoli in amestecul de condimente pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Stropiți ulei de susan deasupra legumelor.
Puneți legumele peste cuscus pentru a servi.