Cuscus cu Topping de mere-ghimbir și sos de portocale
Cuscusul cu Topping de mere-ghimbir și sos de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, triple sec, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 14%. Încercați Cuscus cu Topping de mere-ghimbir și sos de portocale, Sos de mere afine cu portocale și ghimbir, și Sos Crockpot de mere și afine cu portocale și ghimbir cristalizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță mare; gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 6 minute). Se amestecă 1 1/2 linguri lichior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
(din Cutie)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru a pregăti cuscusul, aduceți sucul de mere, 3 linguri de unt și sare la fiert într-o cratiță și amestecați treptat cuscusul și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
5
Pentru a pregăti toppingul, topiți 2 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați zahăr și gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă mărul și stafidele; gatiti 5 minute sau pana cand marul este fraged, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
7
Se ia de pe foc. Se amestecă ghimbirul, 1 1/2 linguri lichior și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
(din Cutie)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
8
Puneți aproximativ 1/3 cană de cuscus în fiecare din cele 8 pahare sau boluri de desert. Completați fiecare porție cu aproximativ 2 linguri topping, 1 1/2 lingurițe smântână și aproximativ 1 lingură sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat