Cuscus cu Topping de mere-ghimbir și sos de portocale
Cuscusul cu Topping de mere-ghimbir și sos de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 248 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, triple sec, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 14%. Încercați Cuscus cu Topping de mere-ghimbir și sos de portocale, Sos de mere afine cu portocale și ghimbir, și Sos Crockpot de mere și afine cu portocale și ghimbir cristalizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, aduceți sucul de portocale la fiert într-o cratiță mare; gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 6 minute). Se amestecă 1 1/2 linguri lichior.
Se toarnă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Pentru a pregăti cuscusul, aduceți sucul de mere, 3 linguri de unt și sare la fiert într-o cratiță și amestecați treptat cuscusul și coaja.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.
Pentru a pregăti toppingul, topiți 2 linguri de unt într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați zahăr și gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă mărul și stafidele; gatiti 5 minute sau pana cand marul este fraged, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă ghimbirul, 1 1/2 linguri lichior și scorțișoară.
Puneți aproximativ 1/3 cană de cuscus în fiecare din cele 8 pahare sau boluri de desert. Completați fiecare porție cu aproximativ 2 linguri topping, 1 1/2 lingurițe smântână și aproximativ 1 lingură sos.
Garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.