Cuscus cu sos de spaghete vegetariene
Cuscusul cu sos de spaghete vegetariene este un vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție conține 359 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de fasole garbanzo, sos de spaghete de legume, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Sos De Spaghete Vegetariene, Sos Vegetarian consistent de spaghete cu Tofu și ciuperci, și Spaghete vegetariene alla Philly (alias sos de roșii super cremos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță medie, aduceți apa la fierbere. Se amestecă cuscusul. Acoperiți; scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit.
Între timp, într-o cratiță medie, combinați sosul de spaghete, fasolea și fulgii de ardei roșu. Gatiti la foc mediu timp de 5 pana la 7 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.
Serviți amestecul de sos peste cuscus; se presară pătrunjel. Dacă doriți, presărați cu parmezan proaspăt mărunțit.