Cuscus Cu Porumb Și Roșii

Cuscus Cu Porumb Și Roșii
Cuscusul cu porumb și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, pătrunjel, porumb de sâmbure și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cuscus cu roșii, Cuscus la cuptor cu roșii, și Cuscus cu roșii Feta 'n' .

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați cuscusul; se amestecă bine. Acoperiți, scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3
Transferați cuscusul într-un castron mare și pufați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați porumbul și restul de 7 ingrediente; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista