Cuscus cu Pancetta crocantă și dovleac

Cuscus cu Pancetta crocantă și dovleac
Cuscusul cu Pancettan crocant și dovlecel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 4,1 USD pe porție. O porție conține 778 calorii, 22g de proteine, și 33g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, sare și piper kosher, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 706 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Risotto de dovleac cu Pancetta crocantă, Risotto de dovleac cu Pancetta crocantă, și Fotografii de supă de nucă cu soldați crocanți de pancetta.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând frecvent, până când sunt crocante și redate, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
3
Scoateți pancetta și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Întoarceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați uleiul rămas și apoi adăugați șalotele, ardeii serrano și un vârf de sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Subţire-Subţire-
6
Adăugați chimenul și usturoiul și gătiți, amestecând constant, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
7
Adăugați dovlecelul și gătiți, amestecând frecvent, până începe să se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Adăugați cuscusul și bulionul și fierbeți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și dovlecelul este fraged, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Adăugați năutul și pancetta în tigaie pentru a se încălzi, condimentați după gust cu sare și piper și aruncați cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Lăsați să stea câteva minute pentru a permite cous cous să termine hidratarea, amestecați coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista