Cuscus cu legume de primăvară

Cuscusul cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 880 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,97 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați anghinare pentru copii, sare, cuscus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cuscus israelian cu Pesto și legume de primăvară, Cuscus israelian cu șofran, măsline și legume de primăvară, și Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cuscusul într-un vas larg, rezistent la cuptor și adăugați treptat același volum de apă sărată, amestecând astfel încât să se absoarbă uniform. După aproximativ 10 minute, când cuscusul a devenit plin și aproape fraged, adăugați 3 linguri de ulei de măsline și frecați cuscusul între mâini pentru a-l aerisi și a rupe orice bulgări. Acest lucru se poate face în avans și apoi se încălzește cu 20 până la 30 de minute înainte de a servi într-un cuptor preîncălzit la 204° până când este fierbinte. Pentru bulion, aduceți bulionul la punctul de fierbere, apoi adăugați fasolea fava; scallions, tăiate de capetele lor verzi și feliate; și anghinare, tăiate în jumătate sau sferturi, și gătiți timp de 10 minute sau până se înmoaie. Se condimentează cu sare și piper, ținând cont de sărarea cuburilor de bouillon.
Adăugați mazărea și gătiți timp de 5 minute sau până când sunt doar fragede. Amestecați ierburile chiar înainte de a fi gata de servit.
Înainte de servire, pufați cuscusul cu o furculiță, rupând orice bulgări și amestecați uleiul de măsline rămas. Aranjați legumele deasupra și treceți bulionul într-un castron pentru ca toată lumea să se ajute singură.
S-ar putea să vă placă să vă topiți în cuscus la final stick (4 linguri) de unt și omiteți uleiul de măsline.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;