Cuscus cu ceapă caramelizată și brânză de capră
Cuscusul cu ceapă caramelizată și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 198 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă subțire, ulei de măsline, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată-Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră, și Tarte caramelizate cu ceapă și brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa feliata, si saut 7 minute sau pana se rumeneste.
Combinați cuscusul și ardeiul de usturoi într-un castron mediu; se acoperă cu ceapă și brânză.
Puneți bulionul într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 2 1/2 minute sau până când este fierbinte. Se toarnă încet peste amestecul de cuscus. Acoperiți; lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță, aruncând până se combină bine.