Curățare Ghimbir-Supa De Pui

Curățare Ghimbir-Supa De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de curățare cu ghimbir-pui. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pui, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Curățare ghimbir-supa de pui, Supă De Detoxifiere De Curățare, și Supă De Curățare Cu Usturoi Pentru Bebeluși Bok Choy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cantitate mareoale grele.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pui, plasând sâniide sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Adăugați 6 litri de apă (de preferință filtrată sau apă de izvor); aduceți la fierbere la căldură medie-mare. Acoperiți cu capacul ușor întredeschis. Reduceți căldura la scăzut; fierbeți până când pieptul de pui Tocmai este gătit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Pui întregPui întreg
4
Transferați pieptul de pui pe o farfurie; se lasă să se răcească,apoi se acoperă și se răcește. Continuați să fierbeți supa, neacoperită,până când bulionul este complet aromat, cu aproximativ 2 1/2 ore mai mult. Întoarceți sânii lasupă pentru a se încălzi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
BulionBulion
5
Scoateți puiul din bulion. Când este recesuficient de manevrat, tăiați grosolan carnea;aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
BulionBulion
6
Așezați o plasă fină peste o altă oală mare; strecurați bulionul,aruncând solidele în strecurătoare (ar trebui să aveți aproximativ 8 căni de bulion). Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Reîncălziți supa. Împărțiți puiul printrebowls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SupăSupă
8
Se toarnă bulion fierbinte, împărțind în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
9
Garnisiți supa cu frunze de coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista