Curry în grabă

Curry în grabă
Curry în grabă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 683 calorii, 39G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de wok, apă, pastă de curry thailandeză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curry roșu în grabă, Curry În Grabă, și Curry în grabă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare, una care deține un capac și aruncați în scallions. Gatiti, amestecand timp de un minut sau 2, apoi adaugati pasta de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați bucățile de pui și continuați să întoarceți focul timp de 2 minute, înainte de a adăuga laptele de nucă de cocos, stocul (sau mai degrabă apa și concentratul de stoc sau cubul) și sosul de pește și apoi mazărea congelată și boabele de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Sos De PeșteSos De Pește
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Se fierbe timp de 10 minute, apoi se adaugă fasolea fină congelată și se gătește încă 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Serviți cu orez sau tăiței, după cum doriți, stropind peste coriandru/cilantro în timp ce faceți acest lucru. Puneți o farfurie cu pene de var pentru ca oamenii să se strecoare în timp ce mănâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista