Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați creveții Curry–Cilantro verde picant. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 251 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.94 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 minute. Un amestec de amidon de porumb, coriandru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Încercați Ceviche Picant De Creveți Cu Coriandru, Creveți Picante Cu Coriandru Și Var, și Salată picantă de creveți și spanac cu coriandru la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.