Rețeta Curry verde cu păstrăv de lac și fasole verde ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 528 calorii, 22g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mazăre, vinete pentru copii, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Curry Verde Cu Cod Și Fasole Verde, Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, și Curry de porc roșu cu fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fără a agita cutia de lapte de cocos, scoateți capacul și lingurați o 1/4 cană de cremă groasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Roșii De Soare Nu
2
Transferați acest lucru într-o tigaie antiaderentă de 12 inci și transformați focul la mediu-mare. Când grăsimea se separă și lichidul începe să sfârâie, amestecați pasta de curry verde și reduceți focul la mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pasta este foarte parfumata, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați fasolea verde și vinetele și amestecați bine cu pasta de curry. Gatiti, amestecand ocazional, pana se acopera in pasta de curry si incepeti sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Se toarnă laptele de cocos rămas, se amestecă pentru a se combina, apoi se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți căldura pentru a menține un foc constant și gătiți timp de șapte minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați mazărea congelată și bucățile de pește și continuați să gătiți până când sunt aproape fierte, aproximativ 3 minute.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.