Curry roșu cu creveți, dovlecei și morcov

Curry roșu cu creveți, dovlecei și morcov
Rețeta Curry roșu cu creveți, dovlecei și morcov ar putea satisface pofta ta indiană în jur 20 minute. Pentru $2.84 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 380 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 216 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână dovlecei, suc de lămâie, lapte de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Curry roșu thailandez cu legume, Prăjit Curry Creveți & Dovlecel Foaie Pan Masă, și Supă Curată De Linte Roșie De Morcovi Și Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Deschideți cutia de lapte de cocos și scoateți 1/4 cană din crema groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2
Adăugați acest lucru într-o tigaie mare antiaderentă de 12 inci setată la foc mediu-mare și gătiți până când lichidul începe să baloneze furios.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați pasta de curry roșu, reduceți focul la mediu-mic și amestecați cu o lingură de lemn până se combină. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand pasta de curry este foarte parfumata, aproximativ trei minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați dovleceii și morcovii, dați focul la mediu și amestecați până când bucățile sunt complet acoperite în pastă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele incep sa se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Se toarnă laptele de cocos rămas și se amestecă bine. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți căldura pentru a menține un foc constant. Dacă utilizați jalape arkulos, adăugați-le acum. Gatiti pana cand legumele sunt complet fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Adăugați creveți și mazăre și gătiți până când creveții sunt roz și plini, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
7
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați sosul de pește, bulionul de pui și zahărul. Când zahărul s-a dizolvat, turnați-l în tigaie. Se amestecă bine și se fierbe timp de un minut. Opriți focul, adăugați coriandru, mentă tocată și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți curry-ul cu frunzele întregi de mentă ca garnitură și o parte de orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Orez AlbOrez Alb
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista