Curry Rapid De Pui

Curry Rapid De Pui
Curry de pui rapid este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 749 calorii, 44G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fast Food: Salată De Ton Curry Cu Struguri, Pâine Rapidă Rapidă Rapidă, și curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ).

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateNormal
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista