Curry Picant De Pui Cu Nucă De Cocos

Curry Picant De Pui Cu Nucă De Cocos
Curry picant de pui de nucă de cocos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 275 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,22 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână dovlecei, orez, jalapeincurbo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Încercați Supă Picantă De Tăiței De Pui Curry-Nucă De Cocos, Boluri picante de curry de pui cu nucă de cocos cu orez basmati cardamom, și Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vă mulțumim pentru lectură! Puteți găsi această rețetă și multe altele din rețetele mele originale pe blogul meu aici: http://sallycooks.com/2013/08/13/spicy-coconut-chicken-curry / ce trebuie să faceți: încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mareadăugați puiul și ceapa; gatiti, amestecand aproximativ 5 minutese amesteca in pasta de curry si legumele ramasegatiti, amestecand cateva minutese toarna laptele de cocos in oala si se aduce la fiertadăugați unt și fierbeți la foc mediu până când untul se topește, puiul este complet gătit și sunteți gata să serviți simplu sau peste orez
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 din 2018Nas fermecător, arome de mere galbene, caracter Fructat fin, aciditate ușor vâscoasă, vie și frumos integrată, coboară bine, tonuri minerale picante și picante în finisaj.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista