Curry Picant De Pui

Curry Picant De Pui
Curry picant de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 5 și costă $1.54 pe portie. O porție conține 254 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, turmeric măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de Mac, puteți urma acest fel principal cu Adânc gât ușor BlackBerry Cizmar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Curry Picant De Pui, Curry Picant De Pui Indian, și Curry Picant De Pui Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți bucățile de pui și uscați-le. Pune deoparte. Măcinați semințele de mac într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Semințe De MacSemințe De Mac
2
Într-o tigaie mare, călește ceapa și ardeii iute verzi în ulei până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pasta de usturoi de ghimbir și continuați să sotati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
4
Adăugați pastă de semințe de Mac și bucăți de pui rezervate, continuând să sotati. Se amestecă toate împreună; după ce puiul este bine amestecat cu 'sosul', adăugați pudra de chili roșu și turnați 2 căni de apă peste amestec. Acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă aproximativ 12 până la 15 minute, până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Semințe De MacSemințe De Mac
Pui întregPui întreg
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
După ce puiul este 'bine fiert' (uleiul ar trebui să plutească deasupra lichidului din tigaie), adăugați garam masala și pudra de turmeric și opriți aragazul. Se amestecă toate împreună și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Garam MasalaGaram Masala
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
SobaSoba

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista