Curry Picant De Crab - Stil Bangla

Reteta picant Crab Curry-Bangla stil este gata în aproximativ 1 oră și 55 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 212 calorii. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de apă, ulei de muștar, bucată de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza turmeric sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Rețete similare includ Baie picantă de Crab fierbinte în stil sud-vestic, Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, și Chilakada Dumpa Podi Koora - Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry.
Instrucțiuni
Frecați crabii cu 1 linguriță de turmeric și 1/2 linguriță de sare; lăsați-i să se marineze timp de 1 oră.
Combinați semințele de muștar și apa fierbinte într-un bol mic și lăsați să stea 10 minute. Folosiți un mortar și un pistil pentru a măcina semințele într-o pastă grosieră.
Încălziți uleiul într-un wok sau kadhai la foc mediu.
Adăugați crabii și amestecați prăjiți până își schimbă culoarea, aproximativ 4 minute.
Scoateți crabii din ulei și dați deoparte.
Adăugați ceapa feliată în wok și gătiți și amestecați la foc mediu până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute. Ridicați focul la mare, adăugați cartofii și gătiți, amestecând constant, timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați cuișoarele, bățul de scorțișoară, păstăile de cardamom și boabele de piper și amestecați timp de treizeci de secunde.
Se amestecă roșiile, pasta de ghimbir și pasta de usturoi. Înjumătățiți trei chiles și adăugați-le la wok. Gatiti si amestecati inca un minut sau doua la foc mare. Reduceți focul la mediu; adăugați restul de 1 linguriță de turmeric, ardeiul cayenne și pasta de muștar și amestecați pentru a combina.
Adăugați crabii în wok și turnați suficientă apă pentru a acoperi legumele. Aduceți apa la fiert și amestecați zahărul și sarea după gust.
Acoperiți wok-ul, reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede și apa este redusă la jumătate, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul, amestecați și fierbeți până când sosul se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Strângeți pană de lămâie peste vasul finit.
Garnisiți cu cilantro tocat și chile verde feliat și serviți fierbinte, cu orez.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.