Curry Din Africa De Est

Curry Din Africa De Est
Rețeta Curry din Africa de Est ar putea satisface pofta africană în jurul valorii de 40 minute. Pentru $2.18 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 739 calorii, 30g de proteine, și 59G de grăsime pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, pudră de curry, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Est-African Spritz, Pui Fiert Din Africa De Est, și Pui Fiert Din Africa De Est pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. The Winery of Good Hope full Berry Pinotage cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista