Curry De Vită Birmanez
Rețeta Curry de carne de vită birmaneză ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 5,88 USD pe porție. O porție conține 461 calorii, 45g de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei, chimen, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Curry de vită birmanez cu tăiței de orez Vermicelli, Curry De Porc În Stil Birmanez, și Panthay Khauk-swe (în stil birmanez ?Pui? și Curry de tăiței) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.