Curry de vinete și tofu

Curry de vinete și tofu
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, curry de vinete și tofu ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan de încercat. Pentru 2,59 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 38 g de grăsimi și un total de 505 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 21 de fani. Un amestec de roșii conservate, pudră de curry, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o rețetă destul de ieftină pentru fanii mâncărurilor indiene. Cu un scor spectaculos de 91%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: curry de vinete cu tofu, curry de vinete și tofu și curry de vinete și tofu.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 1 lingură de ulei vegetal într-o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Între timp, pasați usturoiul, ghimbirul, jalapeno și 1 până la 2 linguri de apă într-un mini robot de bucătărie până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți roșiile, rezervând sucul; zdrobiți grosier roșiile într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se adauga in oala restul de 2 linguri de ulei vegetal si vinetele; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați pasta de usturoi-ghimbir și gătiți, amestecând, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați praful de curry și roșiile (dar nu și sucul) și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Adăugați sucul de roșii și 1 cană de apă și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Adăugați laptele de cocos și tofu; se fierbe până vinetele sunt foarte fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilește, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista