Rețeta de vinete din India de Sud (vinete) Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră. Acest fel principal are 807 calorii, 23g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare kosher, ulei, channa dal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele praf de cocos, puteți urma acest fel principal cu Baclava ca desert. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Vinete Condimentate Indiene(Vinete), Vinete Murate Din India De Sud, și Vinete (Vinete) Curry (1).
Instrucțiuni
1
Într-o fontă sau altă tigaie grea, prăjiți praf de nucă de cocos, semințe de mac, semințe de susan și semințe de chimen la foc mic până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți din tigaie pentru a opri gătitul și răciți.Puneți acest amestec de nucă de cocos într-un robot de bucătărie și procesați până când este granulat, rezervați într-un vas.Măcinați channa dal prăjită într-o mașină de tocat condimente până când este o pulbere fină și adăugați la nucă de cocos mixture.In un robot de bucătărie, procesați alunele până când sunt măcinate grosier.Spălați și tăiați vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chana Dal
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Stropi în Formă De Inimă
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
3
Tăiați fiecare vinete 2/3 în capătul lat până la tulpină, făcând un X să lase capătul tulpinii intact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie și gătiți vinetele la foc mic până soft.In o tigaie separată, încălziți cele 2 linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1 linguriță de semințe de chimen și 1 linguriță de semințe de muștar la fierbinte oil.In o chestiune de secunde, ei vor începe să pop adauga ceapa si se amesteca.Când ceapa începe să se rumenească, adăugați pasta de usturoi de ghimbir și turmericul, chimenul, pudra de coriandru, pudra de chili și sarea.Se amestecă condimentele în ceapă, apoi se adaugă roșiile.Se amestecă roșiile, apoi se adaugă amestecul de nucă de cocos împreună cu alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
Coriandru Măcinat
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Turmeric
Stropi în Formă De Inimă
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Adăugați vinetele și 1 cană de apă.Se amestecă și se gătește la foc mic, acoperit aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Adăugați apă puțin câte puțin pentru a menține o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Adăugați garam masala și 2 1/2 linguri din amestecul de coriandru proaspăt tocat.Verificați dacă este sărat pe gustul dvs.Puneți într-un vas de servit și garnisiți cu coriandrul tocat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Garam Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.