Curry de roșii-năut în coji de vinete

Curry de roșii-năut în coji de vinete
Curry de roșii-năut în coji de vinete ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 476 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.09 pe portie. Dacă aveți coriandru, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma nuca de cocos mărunțită neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată orez crocante tratează ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Curry de vinete, năut și roșii, Curry de vinete și năut, și Curry De Vinete, Cartofi Și Năut.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista