Curry de pui și spanac

Curry de pui și spanac
Nevoie de o curs principal fără gluten și דל פחמימות,? Curry de pui și spanac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,28 USD pe porție. O porție conține 1044 calorii, 69G de proteine, și 78g de grăsime. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați garam masala, apă, fenicul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spanac Și Curry De Pui-Provocare Sănătoasă De Anul Nou: Săptămâna 2, curry cu spanac malabar / curry cu spanac Malabar în stil mangalorean, și curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ).

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul astfel încât picioarele să fie separate de coapse, tăiați fiecare sân în două pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se amestecă împreună într-un castron turmericul, feniculul, coriandrul și pudra de chili cu 3 linguri de apă pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul la foc mediu și prăjiți ceapa, ghimbirul și usturoiul, până când ceapa se rumenesc, 5 minute.Întoarceți focul la minim și prăjiți pasta de condimente amestecați și gătiți timp de 5 minute în vasul în care au fost amestecate condimentele adăugați 3 linguri de apă, amestecați pentru a îndepărta toate urmele condimentelor și adăugați apa în tigaie. Se amestecă și se fierbe 3 minute.Dați focul la mediu și adăugați puiul, amestecați și prăjiți timp de 4 minute, până când puiul își schimbă culoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se adaugă 1 linguriță de sare și apă, se aduce la fierbere, se acoperă cu un capac, se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute.Topiți untul într-o tigaie separată și adăugați usturoiul, frunzele de curry, chimenul, feniculul și ardeii iute roșii. Se amestecă și se adaugă spanacul și 1/2 linguriță de sare. Se prăjește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați spanacul în amestecul de pui bine, acoperiți tigaia și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se amestecă iaurtul și garam masala se amestecă bine pentru a amesteca iaurtul cu puiul și spanacul . Gatiti descoperit 6 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista