Curry De Pui Thailandez

Curry De Pui Thailandez
Curry de pui thailandez este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Curry De Pui Thailandez, Curry De Pui Thailandez, și Curry De Pui Roșu Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea peste mediucăldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pasta de curry și gătiți, amestecând,până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
3
Adăugați morcovi, ceapă și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este translucidă,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PiperPiper
CeapăCeapă
4
Adăugați cartofi, pui,lapte de cocos și 1 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere.Reduceți focul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când puiul este gătit și cartofii sunt fragede, aproximativ20 de minute. Împărțiți curry între boluri șitop cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
Pudră De CurryPudră De Curry
IerburiIerburi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Per porție: 260 calorii, 14 g grăsime, 3 g fibre
6
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista