Curry De Pui-Nucă De Cocos-Ananas Cu Aragaz Lent

Curry De Pui-Nucă De Cocos-Ananas Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de pui-nucă de cocos-ananas. O porție conține 541 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de banane, sare, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 55 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Pui Curry Cu Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent, Pui Curry Cu Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent, și Pui Curry Cu Nucă De Cocos Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați toate ingredientele, cu excepția ardeiului gras, păstăilor de mazăre, bananei și orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
BananeBanane
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore.
3
Se amestecă ardeiul gras și păstăile de mazăre. Acoperiți; gătiți cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când ardeiul gras și păstăile de mazăre sunt crocante. Se amestecă banana. Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
BananeBanane
OrezOrez
4
Serviți amestecul de curry peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
OrezOrez

Echipamente

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista