Curry de pui la grătar cu sos de arahide

Curry de pui la grătar cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 652 calorii, 42G de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, lapte de nucă de cocos, praf de turmeric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până unt de arahide ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie-Uri ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Nucă de cocos-Curry Nuggets de pui prăjit cu sos de Mango, Saut de pui cu sos de arahide, și Pui Satay cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie sau o tavă pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit la foc mediu-mare. Condimentează ambele părți ale puiului cu sare și piper negru și dă deoparte. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, pudra de curry, turmericul, chimenul și uleiul de măsline, după cum este necesar pentru a slăbi amestecul.
Se amestecă bine cu o lingură și un amestec de perie pe ambele părți ale puiului.
Puneți puiul pe tigaie fierbinte și gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Se ia de pe foc și se pune pe farfurie.
Pentru sosul de scufundare: în timp ce puiul gătește, într-o cratiță mică, combinați laptele de cocos, untul de arahide, sucul de lămâie și zahărul. Setați tigaia la foc mediu și aduceți la foc mic, aproximativ 5 minute.
Serviți 4 din jumătățile de piept de pui cu tot sosul de arahide. Rezervați puiul rămas pentru pastilă, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.