Curry de pui la fiert lentă

Curry de pui la fiert lentă
Slow Cooker Chicken Curry este un fel principal indian. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 3,55 USD per porție . O porție conține 954 de calorii , 68 g de proteine și 8 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați amidon de porumb, orez, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute . Cu un scor de 94% , acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum curry de miel la gătirea lentă , curry cu kofat/bulgări de carne și curry de chifteluțe (curry de kofta) .

Instrucțiuni

1
Pune puiul, fasolea, ceapa și ardeiul roșu în 4 litri. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați salsa, praful de curry, sare și piper; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged. Se amestecă fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
3
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în slow cooker. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fiert; se amestecă orezul. Acoperiți și luați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Pufează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se serveste cu pui si sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista