Curry de pui la fiert lentă
Slow Cooker Chicken Curry este un fel principal indian. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 3,55 USD per porție . O porție conține 954 de calorii , 68 g de proteine și 8 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați amidon de porumb, orez, orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. 51 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute . Cu un scor de 94% , acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum curry de miel la gătirea lentă , curry cu kofat/bulgări de carne și curry de chifteluțe (curry de kofta) .
Instrucțiuni
Pune puiul, fasolea, ceapa și ardeiul roșu în 4 litri. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați salsa, praful de curry, sare și piper; se toarnă deasupra.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când puiul este fraged. Se amestecă fasolea verde.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în slow cooker. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Într-o cratiță mare, aduceți bulionul la fiert; se amestecă orezul. Acoperiți și luați de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit și orezul este fraged. Pufează cu o furculiță.
Se serveste cu pui si sos.