Curry De Pui Indian (Murgh Kari)

Curry De Pui Indian (Murgh Kari)
Reteta Curry de pui Indian (Murgh Kari) este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 412 calorii. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, jumătăți de piept de pui, ulei de gătit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Kari (Galben) Pastă De Curry (Nam Phrik Kaeng Kari) Din ' Mâncare Thailandeză Simplă, Pui Cu Unt Indian ( Murgh Makhani) - Luminat, și Curry Galben De Pui (Kaeng Kari Kai).

Instrucțiuni

1
Presărați pieptul de pui cu 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare; gatiti partial puiul in uleiul incins in loturi pana se rumeneste complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pieptul de pui rumenit pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
4
Reduceți căldura sub tigaie la mediu-mare; adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în uleiul rămas în tigaie și gătiți și amestecați până când ceapa devine translucidă, aproximativ 8 minute. Se amestecă pudra de curry, chimenul, turmericul, coriandrul, cayenne și 1 lingură de apă în amestecul de ceapă; se lasă să se încălzească împreună timp de aproximativ 1 minut în timp ce se agită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
CoriandruCoriandru
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
CeapăCeapă
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă roșiile, iaurtul, 1 lingură de coriandru tocat și 1 linguriță de sare în amestec. Întoarceți pieptul de pui în tigaie împreună cu orice sucuri de pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TomateTomate
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă 1/2 cană de apă în amestec; aduceți la fierbere, întorcând puiul pentru a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
ApăApă
7
Presărați garam masala și 1 lingură de coriandru peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Pui întregPui întreg
8
Acoperiți tigaia și fierbeți până când pieptul de pui nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
9
Se presară cu suc de lămâie pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista