Curry De Pui Din India De Vest

Curry De Pui Din India De Vest
Curry de pui din India de Vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție conține 638 calorii, 34G de proteine, și 51G de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ghimbir, ardei murați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Curry De Legume Din India De Vest, Boka Dushi (Kebab De Pui Olandez Din Vestul Indiei), și boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați o treime din ceapă cu 1/4 cană de ulei, usturoiul, ardeii murați, 2 linguri de pudră de curry, ghimbirul, cimbru și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați 2 linguri de apă, 1 linguriță de sare și 1 lingură de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați puiul și întoarceți-l la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcând bucățile ocazional. Reveniți la temperatura camerei înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Într-o caserolă, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Adăugați jumătate din pui și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 5 minute; se transferă într-un platou. Repetați cu puiul rămas și adăugați-l în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați restul de 2 linguri de ulei și ceapa rămasă în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
7
Presărați restul de 2 linguri de pudră de curry peste ceapă și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Întoarceți puiul în caserolă și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați restul de 3 căni de apă și frunzele de dafin și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Se servește fierbinte cu acompaniamentele alături.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Singing Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Laurenz V Cântând Gruner Veltliner
Laurenz V Cântând Gruner Veltliner
Un buchet de fructe foarte atractiv dă arome de mere, piersici și citrice, împreună cu un picant tipic Veltliner și o notă de piper alb. Palatul moale și suculent este susținut de aciditate fină. Cântă pe palat!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista