Curry de pui, cartofi și fasole verde

Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete pentru cutia de rețete, pui, cartofi și curry de fasole verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, iaurt natural oală, pastă ușoară de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui și fasole verde nucă de cocos Curry, Salată de pui, cartofi roșii și fasole verde, și Carne De Pui Cu Cartofi Dulci Curry Verde + Ghid De Strălucire Sănătoasă Vânzare Flash.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți ceapa și puiul împreună la foc mediu timp de 5 minute până când ceapa este moale.
Adăugați cartofii, pasta de curry și passata, aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți ușor timp de 15 minute.
Adăugați fasolea și un strop de apă și gătiți încă 10-15 minute până când toate legumele sunt fragede și puiul este gătit.
Se ia de pe foc și se amestecă iaurtul.
Se servește cu orez sau naan.