Curry de pui, cartofi și fasole verde

Curry de pui, cartofi și fasole verde
Dacă doriți să adăugați mai multe Indian rețete pentru cutia de rețete, pui, cartofi și curry de fasole verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, iaurt natural oală, pastă ușoară de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 68 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui și fasole verde nucă de cocos Curry, Salată de pui, cartofi roșii și fasole verde, și Carne De Pui Cu Cartofi Dulci Curry Verde + Ghid De Strălucire Sănătoasă Vânzare Flash.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți ceapa și puiul împreună la foc mediu timp de 5 minute până când ceapa este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați cartofii, pasta de curry și passata, aduceți la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți ușor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
PasataPasata
3
Adăugați fasolea și un strop de apă și gătiți încă 10-15 minute până când toate legumele sunt fragede și puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se ia de pe foc și se amestecă iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
5
Se servește cu orez sau naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriiindianasiatic
Revista