Curry de pui Bengali cu cartofi

Curry de pui Bengali cu cartofi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Curry de pui Bengali cu cartofi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Curry de pui Bengali cu cartofi, Curry De Pește Bengalez (Doi Maach), și Pește în stil Bengali în Curry de iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins pana devine translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați pasta de ghimbir-usturoi și continuați să gătiți încă 5 minute. Reduceți focul la mediu; amestecați roșiile în amestec și gătiți până când roșiile sunt pulpoase, 5 până la 10 minute. Condimentează cu ardeiul cayenne, pudra de curry, garam masala, turmeric și chimen; gatiti si amestecati inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Adăugați puiul și cartofii în amestecul din tigaie; se fierbe, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragezi și puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Presărați coriandru peste amestec și continuați să fierbeți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
5
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Charming Gruner Veltliner cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Laurenz V Charming Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un fascinantbuchet de fructe. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de un fruct finaciditate. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista