Curry de pui Bengali cu cartofi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Curry de pui Bengali cu cartofi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 310 calorii, 28G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Curry de pui Bengali cu cartofi, Curry De Pește Bengalez (Doi Maach), și Pește în stil Bengali în Curry de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ceapa in uleiul incins pana devine translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de ghimbir-usturoi și continuați să gătiți încă 5 minute. Reduceți focul la mediu; amestecați roșiile în amestec și gătiți până când roșiile sunt pulpoase, 5 până la 10 minute. Condimentează cu ardeiul cayenne, pudra de curry, garam masala, turmeric și chimen; gatiti si amestecati inca 5 minute.
Adăugați puiul și cartofii în amestecul din tigaie; se fierbe, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragezi și puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 20 de minute.
Presărați coriandru peste amestec și continuați să fierbeți încă 10 minute.