Curry de orez thailandez cu pui cu ierburi (Khao Mok Gai)
Curry de orez thailandez cu pui cu ierburi (Khao Mok Gai) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,37 USD pe porție. O porție conține 694 calorii, 34G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 162 de fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, orez brun de iasomie, ardei iute lungi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă Thailandeză De Curry Cu Nucă De Cocos (Pui Khao Soi), Supă De Tăiței De Pui Cu Curry Thailandez (Khao Soi), și Supă De Orez Thailandeză Khao Tom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, aduceți oțetul și mierea la fiert. Amestecați frecvent până când mierea s-a dizolvat și continuați să gătiți timp de 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Odată răcit, adăugați castraveți, ardei iute și coriandru și amestecați bine. Puneți deoparte până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Castravete
Ardei Iute
1
Încălziți laptele de cocos într-o cratiță mare sau o caserolă care are capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați șalotă, usturoi și ghimbir și gătiți la foc mic până la mediu timp de 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Ghimbir
3
Adăugați puiul și dați focul până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
4
Adăugați pudră de curry și pudră de turmeric și amestecați bine pentru a acoperi uniform puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Pudră De Curry
Pui întreg
5
Adăugați orez, sos de soia și pastă miso și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
Sos De Soia
Orez
6
Se toarnă 250 ml (9 fl oz/1 cană) apă și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Adăugați păstăi de cardamom, frunze de dafin și băț de scorțișoară. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți ușor timp de 30-35 de minute sau până când orezul este fiert și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Păstăi De Cardamom
Frunze De Dafin
Orez
8
Se ia de pe foc și se lasă 10 minute lăsând capacul pornit. După 10 minute, pufați orezul cu o furculiță și aruncați păstăile de cardamom, frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Păstăi De Cardamom
Frunze De Dafin
Orez
9
Serviți curry de orez cald cu gust de castraveți pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Savurează
Pudră De Curry
Orez
10
Altele
11
Retipărit cu permisiunea bucătăriei Spa thailandeze Chiva-som de bucătarul Paisarn Cheewinsiriwat și echipa sa culinară, (C) 2005 (retipărit 2007). Ediții Didier Millet PTE LTD pentru Chiva-som international health Resorts CO., LTD
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.