Curry de năut și conopidă

Curry de năut și conopidă
Reteta năut și conopidă Curry este gata în aproximativ 1 oră și 50 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 288 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare kosher, suc de lămâie, băț de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curry de năut cu conopidă, Năut Conopidă Curry, și Conopidă Năut Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați năutul peste noapte într-un bol cu apă rece; scurgeți și așezați într-un vas mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Înfășurați frunzele de dafin, bățul de scorțișoară, cardamomul, cuișoarele și boabele de piper într-o bucată de pânză de brânză și legați-le cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Se adaugă în oală împreună cu 8 căni de apă și se aduce la fierbere la foc mediu-mare, îndepărtând orice spumă de pe suprafață. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când năutul este fraged, aproximativ 50 de minute. Se strecoară năutul, rezervând lichidul de gătit și pachetul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Între timp, pulsați ceapa, ghimbirul și usturoiul într-un mini robot de bucătărie pentru a forma o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți până se rumenesc, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați 1 1/4 lingurițe de sare, pasta de ghimbir-usturoi și serrano. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul este uscat, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
(tub Mare)(tub Mare)
8
Adăugați chimenul, coriandrul și turmericul și gătiți până la parfum, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
9
Adăugați năutul, roșiile, 3 căni din lichidul de gătit rezervat și pachetul de condimente; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
10
Adăugați conopida și gătiți până se înmoaie ușor, 5 până la 6 minute (adăugați mai mult lichid de gătit, dacă este necesar). Se amestecă okra și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Aruncați pachetul de condimente. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
BameBame
(tub Mare)(tub Mare)
11
Fotografie de Marcus Nilsson

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista