Curry de năut Vegetarian cu napi este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 245 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul crăpat, Napul, ardeiul gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. 416 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Crock-Oală De Gătit Lent De Gătit Vegan Curry De Năut, Salată Picantă Vegetariană De Năut, și Crockpot Năut Chili (Vegetarian).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa, usturoiul, chimenul și pudra de curry; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați fasolea garbanzo, ardeiul gras roșu, Napul, porumbul și sosul de roșii. Condimentează cu fulgi de ardei roșu, sare și piper negru. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când legumele sunt fragede și curry s-a îngroșat, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Nap
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Nigl Freiheit Gruner Veltliner cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.