Curry De Năut (Fără Gluten)

Curry De Năut (Fără Gluten)
Rețeta Curry de năut (fără Gluten) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pudră de mango, cardamomi, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ [Fără Gluten ] Cartofi Dulci, Năut Și Curry De Nucă De Cocos Cavolo Nero, "Ouă" de năut amestecate vegane cu Hash rapid (fără ouă, fără soia + fără Gluten), și Supa de curry de dovlecei a lui Mary Hunt (fără ouă, fără Gluten, fără nuci).

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista