Curry de miel și spanac este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 746 calorii, 36g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, turmeric măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Curry rapid de miel și spanac, Curry De Miel, Cartofi Și Spanac, și Crock Pot păstârnac și Curry de miel cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați mielul tăiat cubulețe într-un castron; adăugați toate condimentele uscate și oțetul alb și aruncați through.In o cratiță mare, încălziți uleiul și prăjiți ceapa, ghimbirul proaspăt, ardeiul iute proaspăt și usturoiul zdrobit.Când este ușor rumenit, adăugați mielul marinat și amestecați bine până când mielul a început să se prăjească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb Distilat
Ghimbir Proaspăt
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați pasta de roșii, bulionul, roșiile tăiate cubulețe și sucul de lămâie, condimentați bine cu sare și piper.Aduceți la fierbere, amestecând ocazional, apoi reduceți la foc mic.Se toacă tulpinile de coriandru și se adaugă la curry.Fierbeți timp de aproximativ 1 oră, având grijă să amestecați la fiecare 10 minute pentru a preveni lipirea.Când tot lichidul s-a evaporat aproape și curry-ul s-a îngroșat, adăugați spanacul și iaurtul natural și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Simplu
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Se presară peste frunze de coriandru tocate și mentă și se servește cu orez Basmati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.