Curry De Miel În Stil Indian

Curry De Miel În Stil Indian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de miel în stil Indian. O porție conține 1612 calorii, 76g de proteine, și 93G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 7.62 pe portie. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați turmeric, cartofi, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza pulberea de alaun, puteți urma acest curs principal cu Tort De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat deliciu, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, Curry De Miel Indian, și Curry De Miel Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Nota bucătarului: puteți înlocui pudra de turmeric și masala cu pulbere de curry
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
2
Într-o oală mare de gătit, încălziți uleiul și adăugați ceapa tocată, prăjind până se rumenesc. Amestecați pudra de turmeric și masala (sau pudra de curry), usturoiul și ardeii iute, amestecați bine și gătiți câteva minute pentru a integra aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
TurmericTurmeric
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați mielul și căutați pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Presărați făina peste carne folosind o mișcare de cernere, lingură în pastă de roșii, apoi adăugați treptat stocul (sau apa) amestecând constant în timp ce faceți acest lucru. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră. Verificați oala des și amestecați, astfel încât curry-ul să nu ardă. Dacă sosul se îngroașă prea repede în acest timp de gătit, adăugați apă pentru a păstra consistența și pentru a preveni arderea. (Dacă preferați, după ce ați adăugat stocul sau apa și sosul are o consistență bună, puteți transfera într-o tigaie acoperită și terminați în cuptor la 350 de grade F până când carnea este fragedă.) În ultimele 30 de minute de gătit, amestecați cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
În timp ce curry-ul de miel este în ultimele 1/2 oră, aduceți 5 căni de apă la fiert, adăugați orez și sare, reduceți focul, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
7
Puneți orezul pe farfurie, acoperiți cu curry de miel și garnisiți cu cilantro proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista