Curry De Miel Indian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Curry de miel Indian. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. O porție conține 254 calorii, 20g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți garam masala, orez basmati, iaurt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Curry De Miel Indian, Curry De Miel Din Sudul Indiei, și Curry De Miel În Stil Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga miel; saut 5 minute sau pana se rumeneste.
Scoateți mielul din tigaie; așezați într-un aragaz electric lent de 4 litri.
Scurgeți roșiile, rezervând suc.
Așezați făina într-un castron mic; adăugați treptat sucul de roșii, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă roșiile, amestecul de suc de roșii, ceapa și următoarele 7 ingrediente (prin usturoi) în miel. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când mielul este fraged.
Serviți curry de miel peste orez; acoperiți cu iaurt și presărați coriandru.