Curry De Miel Cremos

Curry De Miel Cremos
Curry de miel cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 483 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, garam masala, iaurtul fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Curry De Miel, și Curry De Miel.

Instrucțiuni

1
Presărați bucățile de miel cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Gatiti mielul, in loturi, intr-un cuptor olandez acoperit cu spray de gatit la foc mediu-mare, amestecand des, 5 minute sau pana cand mielul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Sotati ceapa si ghimbirul intr-un cuptor olandez acoperit cu spray de gatit la foc mediu-mare 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut. Se amestecă coriandrul și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
6
Adăugați miel fiert, bulion și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Se ia de pe foc; se adaugă iaurtul și garam masala, amestecând până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
8
Se presara cu menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista